Haalderen Open 25+

AFGELAST --- 10e OPEN TENNISTOERNOOI 

Vanwege het coronavirus hebben we op advies van de KNLTB het toernooi helaas moeten afgelasten. In overleg met de KNLTB wordt t.z.t. bekeken of het toernooi in een andere week kan worden gespeeld. Berichtgeving daarover volgt later. 

-------------------------------------------------------------

In week 12 organiseert Tennisclub Haalderen van 16 t/m 22 maart 2020 het 10e Haalderen Open Tennistoernooi op het tennispark aan de Notenboomstraat in Haalderen. Deze week is twee weken voor aanvang van de voorjaarscompetitie. Een ideaal moment dus als voorbereiding op de competitie.

We spelen een 25+ dubbeltoernooi in de categorieën 5, 6, 7 en 8. De inschrijving van het toernooi is mogelijk in de loop van januari. Je kunt je dan via de website www.mijnknltb.nl of www.toernooi.nl aanmelden. Vragen of opmerkingen kunnen worden gesteld middels een mail naar: [email protected]. We zijn ook te volgen via Facebook. De inschrijving sluit op 8 maart 2020.  

We spelen zoveel mogelijk in een poulesysteem, zodat je meerdere wedstrijden kunt spelen. Uiteraard worden er weer mooie prijzen beschikbaar gesteld voor de finalisten door onze sponsors. Op vrijdagavond houden we een gezellige feestavond en er zullen ook diverse artikelen worden verloot onder de aanwezigen.

We hopen je wederom te mogen ontmoeten tijdens dit gezellige tennisevenement.

De toernooicommissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 481 464 091

Address

Notenboomstraat 20
6685 AK Haalderen