Algemene info

Baanreglement

De baanverlichting wordt ontstoken in de avonduren als u de baan betreedt. Wanneer u gereed bent, schakelt u de verlichting weer uit als er niemand meer op de baan aanwezig is. Om 23.00u moet de verlichting worden uitgeschakeld.

Baanreserveringen kunt u online reserveren. U kunt reserveren voor 60 minuten (enkelspel) en 90 minuten (dubbelspel), komt er na u niemand dan kunt u doorspelen.

Toegangsregeling

De kleine toegangspoort is afgesloten en te openen met een sleutel die zich bevindt in het sleutelkluisje nabij de poort. De code is terug te vinden in de bevestigingse-mail die u krijgt, nadat u de online baanreservering gedaan hebt. Mocht u als laatste de baan verlaten, dan gelieve de poort te sluiten.

Op het park dient men op een verantwoorde manier om te gaan met het afval. Indien u op de baan wat gebruikt (etenswaren zijn niet toegestaan), dient u ook het restafval mee te nemen als u de baan verlaat. 

Ons clubgebouw is rookvrij en indien u buiten rookt, ga er dan verantwoord mee om. In het bijzijn van jeugd wordt er niet gerookt.

Als u de baan verlaat, reinig dan eerst de schoenen alvorens u de kantine ingaat. Ons schoonmaakteam heeft dan minder werk om de kantine weer toonbaar te maken.

Tennistraining

Op dit moment vinden de tennislessen (momenteel enkel voor volwassenen) plaats op maandagavond. Momenteel zijn er vier groepen die trainingen krijgen van 1 uur door Eric van Marwijk. In de periode van juli t/m 31 augustus en schoolvakanties worden er geen tennislessen gegeven. Mocht je interesse hebben in een tennistraining stuur een e-mail naar [email protected]. Vanaf april 2024 starten we met proeflessen voor de jeugd. Houd onze website in de gaten voor meer informatie of inschrijvingen.