🎾 Eerste Jeugdtrainingen van start bij TC Haalderen!

09 april 2024


Afgelopen maandag zijn we met veel enthousiasme van start gegaan met de allereerste jeugdtrainingen van het seizoen bij TC Haalderen!

De tennisbanen waren gevuld met gelach, energie en heel veel plezier terwijl onze jonge talenten zich uitleefden op de baan. Ontzettend leuk om te zien hoe de jeugd, met racket in de hand en een glimlach op hun gezicht, hun eerste stappen zetten op het tennisveld. Van beginners tot gevorderden, iedereen zette zich vol overgave in onder begeleiding van onze trainer.  
Met spelletjes, uitdagende oefeningen en een dosis aanmoediging hebben we niet alleen gewerkt aan hun techniek, maar ook aan plezier en sportiviteit. De sfeer was top en de energie op de baan was aanstekelijk!  

We kunnen niet wachten om te zien hoe ze zich verder ontwikkelen gedurende de komende tennislessen. Met zoveel talent en enthousiasme belooft het een onvergetelijke start te worden van de jeugd tennislessen!

Heb je ook zin om deel uit te maken van dit gezellige tennisavontuur? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en sluit je bij ons aan. Want bij TC Haalderen draait het niet alleen om tennis, maar vooral om plezier, vriendschap en sportiviteit!  

Tot op de baan! 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Doedie Rikken 09-04-2024 22:41

Ziet er leuk en gezellig uit!

Enrico Gertsen 09-04-2024 17:43

Toppie goed georganiseerd

Sandra Cools 09-04-2024 16:31

Helemaal top geregeld.

Ela van Sommeren 09-04-2024 14:26

Wat leuk. 🤩Goed bezig!👍

Matthieu van Sommeren 09-04-2024 14:25

ziet er heel goed uit en superleuk

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen