Geslaagd Ouder-Kind Toernooi!

27 mei 2024


Geslaagd Ouder-Kind Toernooi bij TC Haalderen

Afgelopen zondag 26 mei was het zover! Het Ouder-Kind toernooi ging van start. Dit evenement, dat voor het eerst sinds jaren weer georganiseerd werd voor de jeugd, bleek een groot succes. Onder een stralende zon en droog weer konden de deelnemers genieten van een sportieve en gezellige dag.

De opkomst was bijzonder goed, met veel enthousiaste kinderen en hun ouders/familie/vrienden die hun beste spel lieten zien op de tennisbaan. We willen alle kinderen en ouders hartelijk bedanken voor hun inzet en aanwezigheid. Dankzij jullie enthousiasme en sportiviteit werd het een onvergetelijke dag.

Dit geslaagde toernooi smaakt zeker naar meer. We kijken uit naar nog meer evenementen en hopen iedereen dan weer te mogen verwelkomen op de baan. Tot de volgende keer!

Mocht je niet willen wachten op de toernooien of onze evenementen, maar meteen elke week willen genieten van onze banen, word dan lid met ons zeer voordelig zomerabonnement van 3 maanden voor zowel jong als oud! Kijk voor meer informatie bij het menu Lidmaatschap: https://www.tchaalderen.nl/lidmaatschap.

Met sportieve groet,

Tennisclub Haalderen
Jeugd commissie

 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Enrico Gertsen 31-05-2024 20:07

Top dag voor iedereen .Organisatie bedankt!!!

Sandra Cools 27-05-2024 17:20

Goed georganiseerd en inderdaad gelukkig mooi weer gehad. 😃

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen