Nieuw op ons Tennispark: Geniet van een warm welkom en comfortabel terras!

14 maart 2024


Nieuw op ons Tennispark: Geniet van een warm welkom en comfortabel terras!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons prachtige tennispark weer helemaal is opgeschoond en klaar is voor aankomende zondag voor ons Open Tennistoernooi en een nieuw seizoen vol plezier en actie op de baan. Maar dat is nog niet alles...

Opgeruimd staat netjes: Dankzij hard werk en toewijding is ons tennispark weer spic en span! Bereid je voor op perfecte banen en een frisse omgeving waar je optimaal van je favoriete sport kunt genieten.

Warmte en gezelligheid: En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ons terras een warme upgrade gegeven! Met gloednieuwe schermen en heaters zorgen we ervoor dat je zelfs op koelere dagen comfortabel kunt genieten van een welverdiend drankje tijdens het kijken naar een leuke, spannende wedstrijd of na het spelen van een intensieve tenniswedstrijd.

Dus, of je nu komt voor een potje tennis, een gezellige borrel met vrienden, of gewoon om te genieten van ons gezelllige tennispark, wij staan klaar om je warm te verwelkomen!

Kom langs, neem plaats op ons vernieuwde terras en laat je omarmen door de gezellige sfeer. We kijken ernaar uit om samen met jullie weer vele mooie tennisavonturen te beleven!

Tot snel op de baan!

Nieuwscategorieën


Reacties

Doedie Rikken 14-03-2024 21:05

Mooi 🤩 werk verricht door de Onderhoudscommissie💪

Matthieu van Sommeren 14-03-2024 19:38

ziet prachtig en uitnodigend uit

Fred Razing 14-03-2024 15:38

ziet er gezellig uit. goed werk hoor

Bernadette Krijnen 14-03-2024 13:28

Wauw! 🤩 Knap werk 👏🏻

Sandra Cools 14-03-2024 13:26

Heel mooi en gezellig

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen